Povestea noastră

Din pasiune pentru gastronomia italiană și gustul autentic napoletan, am creat Bella Italia

Despre noi Bella Italia, pizzeria familiei tale!

Povestea noastră

Produse delicioase ale bucătăriei italiene, servite într-o atmosferă caldă și primitoare

Povestea noastră a început în anul 1999, când ne-am dorit să oferim brăilenilor o pizza adevărată, servită ca la mama ei, Napoli. Așa am creat Pizzeria ”Bella Italia”, conceptul care este îmbunătățit zi de zi ca să fim în concordanță cu preferințele dumneavoastră, clienții noștri.
Pizzeria ”Bella Italia” te întâmpină mereu cu produse autentice ale bucătăriei italiene, proaspăt preparate în fața clientului, într-o atmosferă caldă și primitoare.
La noi găsești locul ideal pentru a lua masa în compania familiei sau a prietenilor, dar și un loc perfect pentru întâlnirile de afaceri. Pizzeria ”Bella Italia” combină eleganța, intimitatea și bunul gust pentru ca tu să te simți întotdeauna excelent.
Ne adaptăm permanent la cerințele și preferințele tale. De aceea, punem accent pe conceptul de „a mânca sănătos” prin utilizarea de ingrediente naturale proaspete, pline de savoare și gătite fie prin metode tradiționale, fie prin metode moderne.
Dacă am reușit să ajungem la o importantă rețea națională de pizzerii, acest lucru se datorează clienților noștri, echipei și tuturor acelora care au fost alături de noi.
Anul acesta Bella Italia împlinește 22 de ani.
Vă mulțumim pentru încrederea și aprecierea voastră!

Restaurant Bella Italia

Restaurantul nostru dispune de trei terase, pe care te poți relaxa într-un cadru intim, poți petrece un prânz minunat alături de întreaga familie sau te poți bucura de evenimente culturale de excepție.

Sala Torino

Locul ideal pentru un prânz sau o cină în familie cu preparate delicioase pentru o masă copioasă alături de cei dragi. Stilul mediteranean folosit în amenajare oferă o atmosferă plăcută și relaxantă.

Salonul lui Fănuș

Acest salon oferă o atmosferă intimă, cu o capacitate maximă de 20 de persoane, fiind perfect pentru petreceri private, întâlniri de afaceri  sau conferințe.

Cofetăria Bella Italia

Locul în care deliciul întâlnește savoarea, pentru că îmbinăm cofetăria tradițională cu cea modernă pentru a obține în final produse de patiserie delicioase, care satisfac toate gusturile.

Terasa Florența

Terasa Florența este locul în care am întâlnit, ascultat și admirat mari personalități ale lumii artistice din România și nu numai. Găzduim spectacole cu artiști de talie internațională, într-o atmosferă de excepție.

Terasa Capri

Un spațiu primitor și relaxant, ideal pentru a petrece timpul liber sau pentru a sărbători un eveniment important din viața ta (aniversare, botez, etc)

Salon Veneția

Un salon în culori calde, cu un aer ușor boem, înfrumusețat de o minunată frescă venețiană, este locul ideal pentru cei care caută să se bucure de un prânz delicios sau o cină cu persoana iubită într-o  atmosferă de excepție. 

Pentru detalii și rezervări:

0239 610 559