Despre noi

Pizzeria/ Restaurant ”Bella Italia” vine către tine cu o rețetă adevărată, după gustul autentic din Napoli. Prima pizza ”Bella Italia” a fost preparată cu măiestrie și pricepere în restaurantul nostru acum mai bine de 20 de ani. De atunci și până în prezent, savoarea preparatelor ”Bella Italia” a cucerit capitala și peste 20 orașe din țară.

DE CE BELLA ITALIA?

Suntem motivați în permanență să perfecționăm standardele de calitate înaltă cu inovația, savoarea și gustul delicios. Ne dorim ca prospețimea și experiența culinară mediteraneană să ajungă la inimile românilor de toate vârstele.
Despre noi

Despre noi

Pizza Restaurant Bella Italia România vine către tine cu o rețetă adevărată, după gustul autentic din Napoli. Prima pizza Bella Italia a fost preparată cu măiestrie și pricepere în restaurantul nostru acum mai bine de 20 de ani. De atunci și până în prezent, savoarea preparatelor Bella Italia a cucerit capitala și peste 10 orașe din țară.

1.000.000+

Clienți satisfăcuți

Francize deschise

0 +

Recuperare investiție

0 luni

Profitabilitate

0 %

Experiență

0 + ani

Cifră de afaceri

0
Povestea noastră
Povestea noastră a început în anul 1999, când ne-am dorit să oferim brăilenilor o pizza adevărată, servită ca la mama ei, Napoli. Așa am creat Pizzeria ”Bella Italia”, conceptul care este îmbunătățit zi de zi ca să fim în concordanță cu preferințele dumneavoastră, clienții noștri.
Pizzeria ”Bella Italia” te întâmpină mereu cu cele mai delicioase produse ale bucătăriei italiene, proaspăt preparate în fața clientului, într-o atmosferă caldă și primitoare.
La noi găsești locul ideal pentru a lua masa în compania familiei sau a prietenilor, dar și un loc perfect pentru întâlnirile de afaceri. Pizzeria ”Bella Italia” combină eleganța, intimitatea și bunul gust pentru ca tu să te simți întotdeauna excelent.
Ne adaptăm permanent la cerințele și preferințele tale. De aceea, punem accent pe conceptul de „a mânca sănătos” prin utilizarea de ingrediente naturale proaspete, pline de savoare și gătite fie prin metode tradiționale, fie prin metode moderne.
Dacă am reușit să ajungem la o importantă rețea națională de pizzerii, acest lucru se datorează clienților noștri, echipei și tuturor acelora care au fost alături de noi.
Anul acesta Bella Italia împlinește 22 de ani.
Vă mulțumim pentru încrederea și aprecierea voastră!

Iulian Zamfir

CEO, Fondator Bella Italia Romania

Întâlnește echipa Bella Italia

Echipă

Iulian Zamfir

CEO

Anca Zamfir

Manager Executiv

Marius Campeanu

Manager Dezvoltare

Lucian Enache

Manager Marketing

Ionuț Rojoiu

Manager Proiect

Elisabeta Irgoveanu

Manager Proiect

Alina Grigore

Manager Proiect

Bogdan Zamfir

Manager proiect

Cristina Ciurpercă

Manager Resurse Umane

Nicoleta Moldovan

Manager Financiar

Costel Scarlat

Manager Comercial

Daniel Chirita

Instructor bucătar / pizzar

Marius Toma

Instructor bucătar / pizzar

Marian Preda

Instructor bucătar / pizzar

Carmen Petre

Instructor pizzar

Dezvolta-ti propria afacere la cheie