logo

Școala Națională de Excelență în Industria Ospitalității

Cursuri, servicii, evenimente

Prima școală particulară din România din Industria Ospitalității

Excelență în Industria Ospitalității

Industria ospitalității este un sector al economiei naționale aflat în plină dezvoltare. România are nevoie de personal competent, capabil să facă față cerințelor actuale.

În acest context, Franciza Pizzeria Bella Italia din Brăila a fondat în anul 2008 Școala „Bella Italia” – Școala Națională de Excelență în Industria Ospitalității, un centru de inițiere și formare profesională pentru domeniul HoReCa.

Ne bucurăm că putem împărtăși din experiența profesională cu noi cursanți care doresc să exceleze în acest domeniu!

Valorile școlii Bella Italia

1.000.000+

Clienți satisfăcuți

Bucătari profesioniști

0 +

Experiență

0 +

Clienți satisfăcuți

0

Cursuri și servicii

Școala Bella Italia pune la dispoziție o gamă largă de servicii clienților săi.
La noi știți dinainte ce alegeți și sunteți sigur că este ceea ce vă doriți cu adevărat!
Formare
Cursul de calificare pentru bucatar isi propune sa dezvolte abilitati de baza necesare sa satisfaca cele mai exigente gusturi ale consumatorilor.
Participantii la cursurile de ospatar vor dobandi competente fundamentale, competente generale, dar si competente specifice acestei meserii.
Cursul de formare pentru barman isi propune pregatirea unui profesionist flexibil, capabil de a desfasura cu eficienta si competenta toate activitatile legate de serviciul de sala in interiorul restaurantelor si al serviciului de bar in cadrul structurilor hoteliere.
În orice hotel, „inima” este reprezentată de Recepţie. Recepţia este percepută ca fiind biroul front-office şi este responsabilă de primirea clienţilor, de informarea acestora, îndeplineşte funcţia de comunicare cu clienţii.
Cursul de formare pentru ocupatia camerista organizat de Scoala Bella Italia se adreseaza tuturor persoanelor intesesate de a obtine o calificare de camerista hotel in vederea ocuparii unui astfel de loc de munca.
Cursul de formare pentru Cofetar se adreseaza celor care doresc sa urmeze o profesie in domeniu, acelor persoane care pe langa pasiune doresc sa isi formeze o baza de pregatire solida, constanta.
Curs „ABILITĂŢI CHEIE ÎN RELAŢIA CU CLIENŢII”
Curs „VÂNZARE EFICIENTĂ”
Şcoală de Maestru în Artă Culinară CURS DE PERFECŢIONARE cu Maestru în Artă Culinară – PETRIŞOR TĂNASE
Cursul de Bucatar Sef / Specialist (vegetarian / dietetician) isi propune in analizarea si determinarea structurii si volumului productiei de preparate culinare si in coordonarea activitatii de dotare tehnologica a bucatariei.
Programa se va baza pe un meniu sanatos conceput de Mihaela Bilic – medic nutritionist, autoarea cartii de nutritie: SANATATEA ARE GUST”, precum si de catre lectori prestigiosi ai Scolii Bella Italia.
Cursul isi propune dezvoltarea competentelor specifice unui somelier: identificarea elementelor de enologie, tehnici de decantare si servire, tehnica depozitarii si pastrarii vinurilor, tehnici de asociere a vinurilor cu preparatele culinare etc.
Curs de perfecţionare profesională, susţinut în limba ROMÂNĂ sau ENGLEZĂ PERSONAL RESTAURANT HOTEL ŞI RESORT DE 4* ŞI 5*
Curs de specializare profesională, susţinut în limba ENGLEZĂ PERSONAL HORECA PENTRU HOTELURI, RESORTURI ŞI VAPOARE DE CROAZIERĂ.

Contactează-ne

Pentru a putea stabili o întâlnire sau pentru a discuta mai multe detalii, folosește formularul de aplicație alăturat.