Termeni și Condiții

Site-ul www.bella-italia.ro este proprietatea SC UNO BELLA TRATTORIA SRL, J09/396/2017 RO37633532, BRAILA, STR GENERAL EREMIA GRIGORESCU NR 24, 0239 610 559, office@bella-italia.ro

Recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor desfasurate in continuare. Bella-Italia isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Termeni si conditii
DEFINITII SI TERMENI

Ofertele si promotiile nu se cumuleaza.
Bella Italia – este denumirea comerciala a SC UNO BELLA TRATTORIA SRL persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in BRAILA, Strada GENERAL EREMIA GRIGORESCU NR 24, avand numar de ordine in Registrul Comertului J09/396/2017, cod unic de inregistrare fiscala RO37633532.
Vanzator – BELLA-ITALIA.RO/RESTAURANT-BRAILA/
Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site sau telefonic si efectueaza o Comanda.
Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Bella Italia sau in baza unui acord de utilizare existent intre Bella italia si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.
Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.
Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa isi creeze Liste cu produse pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii folosindu-se de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a produselor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.
Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge produse pe care doreste sa le achizitionezela momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care produse nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Cumparatorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a comenzii prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.
Site – magazinul online gazduit la adresa web Bella italia/zoar.ro si subdomeniile acestuia.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona produse de pe Site.
Produse – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator.
Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, produse cu un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Continut – reprezinta: • – toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; • – continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; • – orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului,
Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui Produs sau Serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca Produsul sau Serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.
Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare Bun putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui Bun sau Serviciu.
Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.
Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produse sau Serviciile din pagina respectiva.
Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.
Document – prezentele Termene si Conditii.
Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Produse si Servicii adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea “Cont/Favorite” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.
Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui produs si/sau Serviciu de catre Bella italia , Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Produselor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.
Plata cu cardul – serviciul de plata prestat de catre procesatorul de plati integrat in Site, pus la dispozitia Clientilor, Utilizatorilor si/sau Cumparatorilor prin intermediul Site-ului in vederea efectuarii unei plati cu cardul on-line.
DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produselor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Produse si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.


POLITICA DE VANZARE ONLINE

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.
PENTRU MOTIVE JUSTIFICATE BELLA ITALIA ISI REZERVA DREPTUL DE A RESTRICTIONA ACCESUL UTILIZATORULUI/CUMPARATORULUI IN VEDEREA EFECTUARII UNEI COMENZI SI/SAU LA UNELE DIN MODALITATILE DE PLATA ACCEPTATE, IN CAZUL IN CARE CONSIDERA CA IN BAZA CONDUITEI SAU A ACTIVITATII UTILIZATORULUI/CUMPARATORULUI PE SITE, ACTIUNILE ACESTUIA AR PUTEA PREJUDICIA IN VREUN FEL BELLA ITALIA . IN ORICARE DINTRE ACESTE CAZURI, UTILIZATORUL/CUMPARATORUL SE POATE ADRESA DEPARTAMENTULUI DE RELATII CU CLIENTII AL BELLA ITALIA , PENTRU A FI INFORMAT CU PRIVIRE LA MOTIVELE CARE AU CONDUS LA APLICAREA MASURILOR SUSMENTIONATE.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Bella italia isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.
Bella italia poate publica pe Site informatii despre Produse si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Bella italia are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
Toate tarifele aferente produse si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.
In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
Toate informatiile folosite pentru descrierea produse si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.


DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Bella italia , acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Bella italia , includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Bella italia asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Bella italia .
Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.
In cazul in care Bella italia confera Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Bella italia pentru respectivul Client/Cumparator/Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
Niciun Continut transmis catre Client, Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Bella italia si/sau al angajatului/prepusului Bella italia care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.


COMANDA

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea produsele dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.
Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
-neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
-invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Bella italia , in cazul platii online;
-datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost deteriorate sau neconforme.
In cazul in care un produs si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Produsului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.


BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

furnizarea de Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;
furnizarea de Produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;


CONFIDENTIALITATE

Bella italia va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.
Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.
Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Bella italia nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.


COMUNICARI COMERCIALE

Cumparatorul/Utilizatorul/Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:
-prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator
-prin contactarea Vanzatorului
Clientul/Utilizatorul se poate dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Bella italia sau prin contactarea Bella italia in acest sens.
De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Produse si Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terți și nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea Bella italia .


FACTURARE – PLATA

Preturile produse si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.bella-italia.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o facture/bon fiscal pentru produse si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Bella italia
Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
Plata Online este o modalitate rapida de plata on-line cu cardul, care consta in efectuarea platii printr-un singur click aferent cardului, fara a mai fi nevoie de introducerea detaliilor aferente cardului de plata la fiecare Tranzactie.
Optiunea pentru plata Plata online poate fi activata de catre Utilizator sau Cumparator:
a) in orice moment din Cont:
– clientul/Cumparatorul acceseaza Contul sau->sectiunea “Cardurile mele”->alege optiunea “Adauga card”-> e directionat in pagina de plata a procesatorului de plati unde introduce datele cardului pentru a efectua o tranzactie de 1 leu necesara validarii cardului. Dupa validarea cardului de catre banca emitenta,se activeaza automat optiunea “Plata online” aferent cardului bancar inregistrat. Din acest moment Utilizatorul/Cumparatorul poate beneficia de optiunea “Plata cu online” aferent cardului salvat pentru plata Comenzilor.
-in momentul plasarii unei Comenzi, Clientul/Cumparatorul plaseaza Comanda si alege modalitatea de plata Card de credit sau de debit, activeaza optiunea “Plata online”, e redirectionat catre pagina procesatorului de plati, introduce datele de card si plateste, respectiv finalizeaza Comanda. Dupa confirmarea platii, cardul salvat este disponibil pentru plati viitoare aferent cardului salvat.
-dupa plasarea unei Comenzi in Site.
-Clientul/Cumparatorul plaseaza Comanda si alege modalitatea de plata Card de credit sau de debit,. Dupa confirmarea platii, Clientul/Cumparatorul va avea posibilitatea sa salveze cardul utilizat la achitarea Comenzii.Cardul astfel salvat este disponibil pentru plati aferent cardului salvat.
b) Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Bella italia si nici nu vor fi stocate de catre de Bella italia sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
c) In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.
d) Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).
e) Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul poate introduce datele mai multor carduri de plata pe care le detine, pentru care se poate activa optiunea de plata Online. De asemenea, Utilizatorul/ Cumparatorul poate oricand sterge cardurile adaugate in cont.


LIVRAREA PRODUSE

Livrarea se va efectua in 30 de minute de la primirea comenzii
Conditiile de livrare a produselor si Serviciilor vandute de catre Bella italia le ragasesti pe site-ul www.bella-italia.ro
Conditiile de livrare a produselor si Serviciilor vandute de catre Bella italia le regasesti pe site-ul bella-italia.ro
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produse si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Vanzatorul va efectua livrarea produselor si serviciilor numai pe teritoriul Romaniei-Braila si zonele limitrofe. Zona de livrare gratuita este limitata mai multe detalii regasiti pe site-u www.bella-italia.ro sau 0239 610 559.
Solicitam comanda minima si taxa de livrare pentru zonele din marginea Municipiului Braila unde livram.
30 lei este comanda minima in zona cu livrare gratuita. Pentru restul zonelor solicitam comanda minima 100 lei in aria de 5km.
Nu livram comenzi care contin doar bauturi, tigari si/sau deserturi.
TAXA DE TRANSPORT NU ESTE LUATĂ IN CONSIDERARE LA VALOAREA COMENZII MINIME. COMANDA MINIMA SOLICITATA REPREZINTA VALOAREA FINALA DUPA APLICAREA EVENTUALELOR PROMOTII SAU REDUCERI.


TRANSFERUL PROPRIETATII PRODUSE

Proprietatea asupra produse va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin comenzilor efectuate de personalul Vanzatorului).


RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea produse si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.
Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.


PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Te rog sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.


FOLOLSIREA COOKIE-URILOR

Vezi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.


FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.


LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Braila.


1. Termeni
Prin accesarea acestui site web, sunteti de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare, toate legile și reglementările aplicabile, și sunteti de acord că sunteți responsabil pentru conformitatea cu oricare legi locale aplicabile.Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vă sunt interzise utilizarea sau accesarea acestui site.
2. Licența de utilizare
Nu puteti:– modifica sau copia materiale;– utiliza materialele pentru orice scop comercial, sau pentru orice afișaj public (comercial sau non-comercial);– încercari de reverse engineering software conținut de pe site-ul companiei noastre;– elimina orice drept de autor sau alte drepturi de proprietate notatiile din materiale;– transferati materialele pentru o alta persoana sau „oglinda” a materialelor de pe orice alt server. Aceasta licenta se va termina automat daca încalcati oricare dintre aceste restrictii.
3. Disclaimer
Materialele de pe acest site web sunt furnizate „ca atare”. Compania noastra nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, si declina si neaga toate celelalte garantii, inclusiv, fara limitare, garantii sau conditii de vandabilitate implicite, adecvare pentru un anumit scop, sau non-încalcare a proprietatii intelectuale sau alta încalcare a drepturilor. Mai mult, compania noastra nu garantează și nu face nicio declarație cu privire la exactitatea, rezultatele probabile, sau fiabilitatea de utilizare a materialelor de pe site sau altfel cu privire la astfel de materiale sau pe orice site-uri legate la acest site.
4. Limitari
In nici un caz compania noastra sau furnizorii săi nu pot fi raspunzatori pentru orice daune (inclusiv, fără limitare, daune pentru pierderea de date sau profit, sau cauzate de întreruperea de afaceri,) care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe site-ul nostru, chiar dacă compania noastra sau un reprezentant autorizat al companiei noastre a fost notificat oral sau în scris cu privire la posibilitatea unor astfel de daune. Deoarece unele jurisdicții nu permit limitări ale garanțiilor implicite, sau limitările de răspundere pentru indirecte sau accidentale, aceste limitari nu se pot aplica pentru tine.
5. Revizuiri și Erata
Materialele care apar pe site-ul nostru ar putea include erori tehnice, tipografice, sau fotografice. Compania noastra nu garantează că oricare din materialele de pe site-ul său sunt corecte, complete sau actuale. Compania noastra poate face schimbari in materialele continute pe site-ul său, în orice moment, fără notificare inclusiv la eventuale preturi sau gramaje ale produselor afisate. Compania noastra face revizii periodice pentru actualizarea materialelor.
6. Link-uri
Compania noastra nu a revizuit toate site-urile legate de site-ul său și nu este responsabila pentru continutul acestor site-uri. Includerea oricărei legături nu implică aprobarea de către compania noastra a site-ului. Utilizarea unui astfel de site web legat este pe riscul propriu al utilizatorului.
7. Modificări Termeni si conditii
Compania noastra poate revizui acești termeni de utilizare pentru site-ul său, în orice moment, fără notificare.Prin utilizarea acestui site web sunteti de acord cu versiunea curentă a acestor Termeni și Condiții de utilizare.
8. Legea în vigoare
Orice cerere cu privire la site-ul web companiei noastre va fi guvernata de legile statului roman, fără legătură cu conflictul prevederilor legale.Condiții generale aplicabile utilizare a unui site web.